joi, 1 ianuarie 2009

La multi ani!

***


Va salut prieteni! Iata-ne si in prima zi a anului 2009. Vreau sa urez tuturor celor care au parcurs de-a lungul timpului ceea ce s-a scris in acest blog, un sincer: La multi ani, multa sanatate, fericire, confort spiritual dar si material!

Incepem un nou an. Nu stiu ce sperante aveti voi de la acesta dar eu am destule. Atat in plan personal cat si profesional.

De-asemenea, in plan socio-politic sper ca in acest an sa constatam o dezvoltare a spiritului critic al cetateanului roman. Absenta acestuia ne-a condus catre promovarea unor nulitati in viata publica romaneasca. As dori ca omul de rand sa faca diferenta intre impostura si virtutea reala.

As dori ca bizonul autohton sa depaseasca starea de minorat intelectual si sa inceapa sa gandeasca cu propria minte, cu propriul cap. Din pacate instinctul de turma este inca prezent intre reflexele corpului nostru cetatenesc.

Un examen de maturitate il va constitui procesul electoral pentru alegerea Presedintelui Republicii. Romanii vor trebui sa faca diferenta intre populismul ieftin promovat timp de cinci ani de catre actualul Presedinte si un program realist, bine articulat pe care va trebui sa il prezinte orice contracandidat care tinteste Cotroceniul.

Vom trai si vom vedea...