luni, 31 decembrie 2012

La Mulți Ani 2013!

Dragii mei

Iată că a mai trecut un an peste noi, un an cu problemele lui, cu bucurii, cu dezamagiri, cu suișuri, cu coborâșuri, am evoluat cu nonșalanță între agonie și extaz , un an in care am avut parte de speranțe împlinite sau, dimpotriva, de amânarea îndeplinirii unor dorințe manifeste.

Privind acum, la moment retrospectiv, pot afirma ca , per ansamblu, am avut parte de un an 2012 destul de generos, în care momentele pozitive au fost majoritare. Dacă este sa dăm crezare calendarului mayaș, tocmai ce am trecut de sfarșitul lumii, un sfârșit care se amână, iată, până când un alt savant distrat va descoperi noi semne ale Marelui Final. Dar cum mai aproape ne este maieul decât camașa, până atunci o sa intrăm in anul 2013, un an care stă încă sub semnul contracției economice. Este nevoie de întreaga noastră capacitate fizico-intelectuală pentru a merge mai departe cu bine.

Primiți din partea mea cele mai calde urări de Sănătate, Fericire, Bucurie și Noroc, pentru că, nu-i așa, și pasagerii de pe Titanic au fost sănătosi dar nu prea au avut parte de noroc.

La Multi Ani 2013!

Marius Crunțeanu