vineri, 10 august 2012

Festivalul de Muzică Populară „Am o fată ca o zână”

Seria festivalurilor initiate de catre cei de la Anette Resort in localitatea Covaci continua la acest sfarsit de saptamana cu acela intitulat „Am o fată ca o zână”. Desi se afla la editia inaugurala, organizatorii se gandesc deja la perpetuarea acestei initiative. Incurajarea traditiilor populare, atat a celor locale cat si a celor din alte zone ale Romaniei, nu poate decat sa ne bucure. Intrarea este libera.
dar iata si anuntul oficial al evenimentului:

Duminică, 12 august, de la ora 12, Pensiunea Anette va organiza prima ediție a Festivalului Muzicii Populare ”Am o fată ca o zână”.

Festivalul va include folclor din aproape toate zonele țării. Printre alții, vor interpreta Florica Faur (Bihor), Constanța Simu Drăguț (Mehedinți), Ioana Luguzan Roxin (Șiria), Ghiță Berinde, Cristian Popescu și mulți alții. De asemenea, va fi prezent Ansamblul Timișul. Va prezenta Dolores Dongea.

Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, și este inclus în ”Agenda cultural-sportivă și de tineret” 2012.

Intrarea este liberă.