vineri, 2 noiembrie 2012

La ceas de bilant. Premium Truck Service - serviceul preferat al transportatorilor din Timis

Dupa cum s-a incetatenit traditia, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis premiaza companiile care au excelat in varii domenii economice, in anul precedent. Pentru intreaga activitate desfasurata de-a lungul anului 2011, pentru profesionalismul cu care s-a lucrat, pentru cifrele economice, multumitoare dar perfectibile, compania noastra s-a clasat pe primul loc la categoria Intreprinderi mici pe domeniul Intretinerea si repararea autovehiculelor.
Este un rezultat care maguleste dar si obliga la mai mult. Pregatirea tehnica de care se bucura personalul de service cumulata cu experienta celor care coordoneaza activitatea propriu-zisa, au condus la impunerea marcii ca pe un nume de referinta in lumea transportatorilor, a celor care isi doresc un plus pentru autovehiculele cu ajutorul carora isi desfasoara activitatea. In conditiile in care aproape toate celelalte serviceuri isi restrang sau chiar isi lichideaza activitatea, Premium Truck Service s-a incapatanat sa mearga catre extindere, catre diversificarea operatiunilor disponibile pentru clientii nostrii. Este si o promisiune pentru viitor, de a multumi celor care ne-au ales ca si parteneri.

Nu ne imbatam cu apa rece si spunem raspicat ca nu ne vom opri aici. Cifra de afaceri este in crestere si pentru anul 2012, cea ce ne face sa credem ca mergem pe drumul corect. Anii urmatori vor fi cei ai investitilor majore. Am atins un prag, am grupat ambele picioare, e timpul unui nou pas inainte. Vom merge in continuare catre diversificare si profesionalism. Este promisiunea grupului de firme PT Parts/Premium Truck Service pentru toti partenerii nostrii.