miercuri, 22 august 2012

Sinandrei. Licitatie publica cu strigare pentru concesionarea a 41 de terenuri pentru construit

Dupa cum se cunoaste, in ultima sedinta, Consiliu Local al comunei Sinandrei a luat in dezbatere organizarea unei licitatii publice deschise cu strigare in vederea concesionarii a 41 de parcele destinate constructiei de locuinte precum si a unei parcele preconizata pentru servicii. Am convenit ca pretul de prima strigare al licitatiei sa fie de 2 euro pe metrul patrat, suma minima prevazuta de catre legislatia in vigoare.

Licitatia propriu-zisa se va desfasura in data de 12 septembrie 2012, incepand cu ora 10, la sediul Primariei Sinandrei. Ultima zi in vederea depunerii scrisoriilor de intentie si a platii taxelor aferente este vineri, 7 septembrie 2012, ora 15.

Caietul de sarcini al licitatiei, care costa 50 de lei, se poate achizitiona de la sediul Primariei Sinandrei in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 09-12.

Taxa de participare la licitatie este in valoare de 300 de lei iar garantia de participare este de 2% din pretul total al parcelei/an calculata la pretul de pornire la licitatie a parcelei/metru patrat. Scrisoarea de intentia va trebui sa contina numarul de lot al parcelei pentru care se liciteaza si va fi depusa/inregistrata la comisia de licitatie care se va constitui in cadrul Primariei Sinandrei. In acelasi timp, pana la termenul limita de 07.09.2012, licitantul trebuie sa faca dovada  achitarii caietului de sarcini, a taxei de participare, a garantiei de participare precum si certificatul de atestare fiscala la zi. In cazul neadjudecarii terenurilor concesionabile, licitatia se va repeta in fiecare vineri, incepand cu data de 21 septembrie.

Concesionarul are obligatia de a achita taxa locala de viabilizare in valoare de 2500 de euro/lot, suma necesara in vederea introducerii utilitatilor in aceasta zona (drum acces, retea electrica, retea alimentare cu apa). Cuantumul acestei sume este deductibil in momentul in care se va dori achizitionarea definitiva a terenului concesionat.

Ca si ordin de marime, suprafata parcelelor scoase la licitatie variaza intre 488 mp si 1155 mp, cele mai multe avand 544 mp. Mai multe informatii despre asezare, lotizare si alte particularitati ale zonei respective puteti obtine achizionand caietul de sarcini disponibil la sediul primariei sau sunand la numarul de telefon 0256/383500.