joi, 22 ianuarie 2009

Din ciclul "Prosti exista si in Sanandrei" va prezentam

***

...Incendiatorii de masini. http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/cinci-masini-incendiate-intentionat-la-sanandrei/cn/news-20090122-07575614

Nu mai putin de cinci masini au fost incendiate de catre un piroman in localitatea noastra! Problema este ca Politia nu a retinut nici macar un suspect. Din declaratiile martorilor reiese ca individul se deplasa cu o bicicleta avand asupra lui o sticla cu benzina.

Oare paznicii comunali ce pazeau la acea ora? Oare o flacara atat de mare este atat de greu vizibila? Chiar nimeni nu a observat incendiul in faza lui incipienta? Unde este spiritul civic al vecinilor din zona? Daca nici in acea zona nu exista o paza mai acatarii atunci ce sa mai vorbim de Strada Batrana sau Wassischtadt? Ce sa zicem de casele izolate dinspre statia CFR?

Eu as propune un serviciu de noapte in programul Politiei locale care sa redea cetateanului sentimentul de siguranta. Trebuiesc alocate fonduri pentru masinile de patrulare. Trebuie regandit sistemul de paza comunal in sensul responsabilizarii celor in serviciu fata de cetatenii din localitate.

Inchei cu speranta sincera ca incendiatorul va fi identificat iar paguba oamenilor va fi recuperata.