luni, 11 iunie 2012

Dupa alegeri

In doua cuvinte, am pierdut! Cetatenii Sinandreiului au decis ca inca nu este momentul nostru. Felicit pe aceasta cale pe dl. Claudiu Coman, cel care a reusit sa obtina cel mai mare numar de voturi si sa ajunga primar. Sa speram ca mandatul dansului se va constitui intr-un moment de redemarare a cresterii economice a comunei noastre si de realizari edilitare compatibile cu cele necesare intr-o localitate dintr-o tara membra a Uniunii Europene. Sinandreiul are nevoie de o noua viziune care trebuie pusa in acord  cu momentul actual pe care il traversam.

Este momentul in care PSD - partidul care l-a propulsat pe dl.Coman in functia de primar - detine parghiile puterii atat in plan central, la Bucuresti, cat si judetean, prin dl.Titu Bojin, virtual castigator al functiei de presedinte al CJT. Poate ca este timpul ca aceasta sincronizare sa se vada si in planul dezvoltarii Sinandreiului. Personal voi sustine orice proiect edilitar care este ancorat in realitatile imediate ale comunei noastre.

Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne-au dat votul lor in alegerile de duminica. Voi ramane la fel de dedicat comunicarii directe cu oamenii si o sa incercam sa nu ii dezamagim.