joi, 15 ianuarie 2009

Un edil timisean si pasiunea lui pentru muzica

***


Da, vorbim despre Alin Nica, primarul liberal al comunei Dudestii Noi. Uneori in viata este indicat sa iti urmezi pasiunile si sa nu faci compromisuri atunci cand vine vorba de tot cea ce vine din suflet.

Unii cu siguranta au strambat din nas atunci cand a auzit ca un om politic de perspectiva se lanseaza intr-un proiect paralel ocupatiei sale de baza. Nu sunt de aceasta parere. Este dreptul domnului Nica de a performa muzical, dupa cum a fost tot dreptul domnului Nica de a candida la Primaria comunei nou infiintate in 2004, Dudestii Noi si de a castiga aceste alegeri la doar 22 de ani.

Asocierea cu Horea Crisovan si George Hora a dat nastere unui proiect destul de interesant. Poate ca nu va castiga selectia nationala pentru Eurovision sau poate va castiga chiar finala concursului de cantec european. O sa traim si o sa vedem. Ce va ramane in urma acestei experiente este o publicitate deosebita pentru localitatea pe care dl.Nica o pastoreste cu succes de cinci ani de zile.

Cine a auzit de Dudestii Noi pana acum in Romania? Cel mult s-a auzit ceva in timpul campaniei electorale din 2004 cand unii au recurs la mijloace de intimidare contra candidatului Nica.(cazul Mita). Ce a facut primarul timisan poate sa insemne cel mai important mijloc de promovare a localitatii pe plan national. Bravo lui.

Multa bafta!