luni, 11 iunie 2012

Dupa alegeri

In doua cuvinte, am pierdut! Cetatenii Sinandreiului au decis ca inca nu este momentul nostru. Felicit pe aceasta cale pe dl. Claudiu Coman, cel care a reusit sa obtina cel mai mare numar de voturi si sa ajunga primar. Sa speram ca mandatul dansului se va constitui intr-un moment de redemarare a cresterii economice a comunei noastre si de realizari edilitare compatibile cu cele necesare intr-o localitate dintr-o tara membra a Uniunii Europene. Sinandreiul are nevoie de o noua viziune care trebuie pusa in acord  cu momentul actual pe care il traversam.

Este momentul in care PSD - partidul care l-a propulsat pe dl.Coman in functia de primar - detine parghiile puterii atat in plan central, la Bucuresti, cat si judetean, prin dl.Titu Bojin, virtual castigator al functiei de presedinte al CJT. Poate ca este timpul ca aceasta sincronizare sa se vada si in planul dezvoltarii Sinandreiului. Personal voi sustine orice proiect edilitar care este ancorat in realitatile imediate ale comunei noastre.

Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne-au dat votul lor in alegerile de duminica. Voi ramane la fel de dedicat comunicarii directe cu oamenii si o sa incercam sa nu ii dezamagim.


11 comentarii:

  1. speram sa se faca ceva si pt comuna noastra citi au fost pina in prezent au dus totul de ripa speram din tot sufletul ca domnul claudiu coman sa faca cea ce trebuie pentru comuna noastra ca de promisiuni sincer neam saturat vrem fapte ci nu doar vorbe eu le urez bafta si toate cele bune dnului claudiu coman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. speram din tot sufletul ca domnul claudiu coman sa faca cea ce trebuie pentru comuna noastra ca de promisiuni sincer neam saturat vrem fapte ci nu doar vorbe eu le urez bafta si toate cele bune domnului claudiu coman si nu in ultimul rind celor ce vor colabora cu domnul claudiu coman si speram sa faca si putina curatenie in primarie cu cei ce nu siau facut bine serviciul pina in prezent nu il vor face nici de acum incolo si dorim ca tot cetateanul de rind sa fie respectat de cei ce vor conduce aceasta primarie nu sa ni se vorbeasca ca de la etajul zece ca in fond suntem egali toti si datorita satenilor se ajunge un primar sau un vice primar si mai speram ca domnul barna vice primar sa dispara din comuna noastra pentru ca nu sa comportat bine cu oamenii ba chiar avea si un limbaj sa zicem mai pe intelesul tuturor foarte vulgar se stie cei ce au trecut prin primaria noastra au vazut cam tot ce se intimpla la noi va multumesc :NUMAI BINE .

      Ștergere
  2. Mana dreapta a secretarei este de o obraznicie crunta cu lumea, incompetenta ,nu stie sa recunoasca un act notarial autentic ,vorbeste de sus si habar nu are nimic despre legislatie ,dar te ia peste picior . Sper ca la relatii cu publicul sa se instaleze o persoana competenta si amabila.Ii doresc succes noului primar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Realitatile din cadrul Primariei constituie inca o necunoascuta pentru multi dintre cei alesi in duminica trecuta. De urmarit cea ce semnalati dumneavoastra.

      Ștergere
  3. Pai Tion spune , ca update, ca a-ti castigat...

    ce sa mai intelegem ?

    RăspundețiȘtergere
  4. alegerile locale sunt deja istorie, mergem inaintecu cu speranta ca se va realiza ceva in localitatea noastra, pacat ca alegerile nu au fos democrate. omul inca se lasa cumparat. din pacate dl coman a continuat cu acelas mod invechit de a face campanie. uitanduma la profilul lui,nu vad cu ochi buni interesele comunei, totusi sper si mas bucura sa ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare e asa de greu sa scriem corect gramatical ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Personal, obisnuiesc sa reflectez asupra unor afirmatii foarte categorice. "Am pierdut!" ne spui. In locul semnului de exclamare, eu as aseza un semn de intrebare. In acel moment s-ar putea cuantifica si castigul. Cetatenii au castigat un consilier cum nu au sperat ei poate ca ar putea avea vreodata. Si cand spun acest lucru, ma refer la acel consilier care a scris la descrierea blogului sau :"Doar viaţa ce-o trăim pentru alţii este o viaţă ce merită să fie trăită". Stima si respect pentru acest mod de gandire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc atat pentru observatie cat si pentru aprecieri. Va asigur ca cele din urma sunt reciproce.

      Ștergere